Вечити Други

Недељни избор и најава програма на таласима Радио Београда 2

У емисији Вечити Други данас ћете чути одломке из емисија Спорови у култури, Клуб 2 и Храм, односно, социолога културе Зорана Аврамовића, филозофа Драгана Лакићевића и новинарку Татјану Њежић, Његову екселенцију Амра ел Гувејлија, амбасадора Египта у Србији, и свештеника Душана Михајловића.

Пред нама је узбудљива недеља на Радио Београду 2. Oдговорна уредница Музичке редакције Бојана Жижић најавиће нам нови концерт из циклуса „Гудачи у галерији", а колегиница Јована Милованчевић ће вашој пажњи препоручити песничко вече Стевана Тонтића у Коларчевој задужбини, у оквиру програмског циклуса „Поезија уживо".

47. Фест ће у великој мери обележити наредне дане на нашим таласима. Уз утиске са отварање, чућете и како ћемо пратити ову манифестацију и у којим нас све терминима можете слушати директно из Комбанк дворане.

Емисију припрема и води Сара Арсеновић.

Уредница емисије је Снежана Бићанин.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Вечити Други Вечити Други

Аутор:
Сара Арсеновић

У емисији „Вечити други“ слушаоци ће моћи да чују избор најзанимљивијих садржаја емитованих на програму Радио Београда 2 током претходне и најаву онога што ће бити на програму идуће седмице. [ детаљније ]