Породична састајања - увек недељом

И ова недеља ће бити дан за опуштање и забаву. А уз породична састајања недељом, Дан за одмор је још лепши и занимљивији.

Ако немате још идеју шта кувати за недељни ручак ту је ваша 202-јка. Глумица Горица Поповић, која сем што бриљира на „даскама које живот значе", мајстор је и у кухињи. Она вам ове недеље предлаже шта бисте могли да скувате за недељни ручак. 

Лик недеље кога вам представљамо у овонедељном Породичном састајању је Дејан Мичић, председник Удружења за заштиту животиња и стручњак за понашање паса, који сем обуке и дресуре, помаже и аутистичној деци и деци са посебним потребама.
Сви га понекада користимо, неко можда и на оригиналан начин, али сви знамо шта је фластер. Можда и не знамо! Е па зато је ту лична карта. 

Мозгалице, питалице и загонетке су идеалне за разгибавање можданих вијуга. После недељног ручка, имате још једну шансу да постанете Радио Геније.
Ваши „породични" домаћини од 12 до 14 на 202-јци су Милена Милићевић и Милош Поповић.
број коментара 0 Пошаљи коментар
Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Аутор:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]