Породична састајања - увек недељом

Нашу кухињу хвале многи странци када су у прилици да је пробају али захваљујући једној књизи рецепата можда управо сада неки Новозеланђанин прави сармице. 

Гордана Ристић из Врања и Марија Јанковић из Београда су приредиле "Старински кувар Јужне Србије", па стара, готово заборављена јела, салате, мезетлуци и колачи обилазе планету а њих две путују на промоције. О овој авантури прича Гордана а поделиће са нама и један одличан рецепт. Човек који је заслужио и много више од титуле лик недеље је Драган Ћирић. Овај пасионирани љубитељ трчања свој хоби је претворио у помоћ за оне којима је помоћ потребна и већ годинама трчи хуманитарне трке за помоћ људима оболелим од рака који су у завршној фази лечења након отпуштања из болнице. Очекује вас и прича о католичким ускршњим обичајима а почиње и нова рунда борбе за „Радио генија".

Радујемо се још једном недељном дружењу и честитамо Ускрс свима који овај хришћански празник славе по Грегоријанском календару.

Водитељи Ивана Весић и Петар Лазић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Аутор:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]