Породична састајања - увек недељом

И ове недеље вас чекамо тачно у подне да се дружимо, забавимо, нешто скувамо заједно, играмо, поразговарамо, како и доликује Породичним састајањима.

У данашњој емисији тик пред недељни ручак чућете рецепт за гулаш од Мериме Његомир, а након тога и какве палачинке прави сликар Милош Шобајић. Проћаскаћемо о Лали и Соси, војвођанском пару, и ономе што их чини посебним.
Лик недеље је Љиљана Орлић, једна од жена која је покренула акцију Кука доброте. Ова акција је актуелна у неколико градова у Србији, а проширила се и на регион. На разним местима по граду окачене су такозване Куке доброте, на које људи могу окачити храну или одећу, уместо да их бацају у контејнер.
И у овој емисији бирамо Радио-генија, а он је међу вама, који ћете тачно да одговорите на неко од наших занимљивих питања.
Са вама се данас састају Јелена Кнежевић и Милош Георгијевић Гера.
број коментара 0 Пошаљи коментар
Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Аутор:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]