Породична састајања - увек недељом

Домаћа „гиба“ је најбоља, зар не? Ако нисте још савладали прављење гибанице, у томе може да вам помогне рецепт који ће нам понудити глумац Слободан Ћустић.

Рибљи паприкаш или „фишпаприкаш", како га, нарочито у Војводини зову, припрема новинар Зоран Николић, а испричаће нам и како! Главе пуне идеја за пуне стомаке, потом представљамо још један свакодневни, али предмет који има занимљиву историју; у рубрици „Лична карта" наш Петар Протић одабрао је да то ове недеље буду - наочаре. 

За „Хероја недеље" прогласили смо човека из света спорта, који је тимским радом организовао хуманитарну ревију за помоћ једној средњошколки. Директор ОК „Војводина" Никола Салатић удружио је плесни студио, новосадске дизајнере и остале средњошколце да заједничким ангажовањем помогну Теодори Милић.
Нове загонетке и питања за квиз „Радио геније" су спремна, а ако желите да на забаван начин покренете зупчанике у глави, пријавите се! СМС 064/0 202 200, 011/3249 202 и program202@gmail.com!
Водитељи: Круна Пинтарић и Милош Поповић
број коментара 0 Пошаљи коментар
Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Аутор:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]