Породична састајања - увек недељом

И ове недеље вам, пред недељни ручак, доносимо приче и предлоге - прсте да полижете!

Од чланова хора Viva Vox чућете рецепт за јело коме ће се веселити ваша непца - пилетину у бешамел сосу са наренданим качкаваљем. Причаћемо о једном од најомиљенијих аутомобила у бившој Југославији, чувеном Фићи, који слави 61. рођендан.
У рубрици Лик недеље представљамо вам Јована Симића, организатора велике хуманитарне утакмице "Асови за децу" која ће бити одиграна 24. маја на стадиону Партизана у Београду. Учествоваће највеће звезде српског фудбала, а тимове ће предводити наши прослављени тренери Бора Милутиновић и Радомир Антић. Сав приход од продаје улазница намењен је изградњи дечјег хемато-онколошког одељења у Нишу.
И у овој емисији бирамо Радио-генија, а он се крије међу вама. Зато вас позивамо да се јавите и тачно одговорите на неко од наших занимљивих питања.
Са вама се данас састају Јелена Кнежевић и Милош Поповић.
број коментара 0 Пошаљи коментар
Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Аутор:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]