Широм затворених очију

Гост: Војкан Борисављевић, композитор и диригент

Прослављени композитор је обележио 50 година успешног рада, а крајем прошле године уручена му је и престижна награда „Дарко Краљић", коју додељује Удружење композитора Србије. Осим новчаног дела награда подразумева концерт, који ће Војкан Борисављевић одржати у Народном позоришту у Београду, 22. марта 2018. године. Управо тада из штампе излази и књига „Моја одисеја" у којој је аутобиографски представио своју каријеру.
Војкан је написао преко пет стотина композиција за најпознатије певаче некадашње Југославије - Леа Мартина, Здравка Чолића, Ђорђа Марјановића, Микија Јевремовића и многе друге. Такође је аутор музике за бројне телевизијске серије, међу којима су најпознатије Сиви дом и Врућ ветар, као и филм Лајање на звезде, Вишња на Ташмајдану и многе друге.
У Ноћном програму имаћемо прилике да се подсетимо многих његових великих хит песама, али и да сазнамо ко ће наступити на концерту „Моја одисеја".
Број телефона на који се може упутити порука је 064 0202 200, мејл је program202@gmail.com, број за укључења уживо је 011 3249 202, или се једноставно придружите на твитеру или фејсбуку.
Аутор и водитељ је Тања Гајовић.
Музички уредник: Милош Георгијевић

број коментара 0 пошаљи коментар