Устанак

Уз хитове за сва времена и важне информације дочекајте нови дан у нашем друштву.

Цртица 202 указује на стварност коју живимо, свако на свој начин и свако по свом нахођењу.

Пратићемо дешавања на спортској сцени. О томе мр Биљана Шујдовић.

Минивал или - графити преносе ваше духовите мисли из „Облака у бермудама". Седам нових разлога за јутарњу ведрину припремио је Дарко Коцјан.

Ту су и актуелне информације или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо листати у вашем друштву.

Квака Драгутина Роквића бави се шведским „дозволама за секс" и процентом корупције који уједињује кривицу и одговорност полицајаца и возача.

Како је на путевима, како данас изгледа курсна листа, биопрогноза, све је то, такође, део садржаја који смо припремили.

Наш слушалац из Београда нам је послао електронско писмо: „Крајем јула крећем у Грчку на летовање. Каква је процедура уколико изгубим пасош?" Одговор ћемо чути од Слађане Савић у рубрици „Слушаоци репортери".

Гласник 202 овога јутра биће Марина Зец. Она ће нас повести на једну изложбу која је посвећена фудбалу а траје до 15. јула на Савској променади.

Попричаћемо током емисије и о ситницама које живот значе, али ћемо се дотаћи и теме која се бави необично „дискретним херојима”.

И то није све. Увек нешто ново додамо током емисије.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво. Објавићемо.

Водитељ: Дејан Грујић

број коментара 0 пошаљи коментар