Устанак

Понедељак и зашто га „волимо“ уз лепе приче и сјајну музику.

Јутро инспирише а лето мами да изађемо напоље. Какво је време, а каква биометеоролошка ситуација? Истражујемо каква је ситуација у Шумадији после невремена и да ли су санирана оштећења настала поплавама.

Цртица 202 пита на глас колико смо спремни за изазове који су пред нама.

Спортске вести припремиће мр Биљана Шујдовић.

Ту су и вести из земље и света, сервисне информације и неки од наслова из дневне штампе.

Минивал или - графити доносе духовите мисли слушалаца „Облака у бермудама", које бира Дарко Коцјан.

У рубрици Слушаоци репортери одговарамо на питање: Да ли власници паса који своје љубимце нису изводили адекватно законским прописима могу казну да плате на рате? Припрема Јасмина Ђекић.

Наш Гласник 202, биће Вања Савић. Она ће обићи Савски насип где ће бити постављене насипске рампе којима ће бити спречено неовлашћено кретање аутомобила.

Зашто „волимо" да не кажемо мрзимо понедељак истражиће Милица Ђилас, а књижевник Горан Стојичић Бесани испричаће зашто га јутро инспирише у стварању.

И то није све, знате већ да увек још понешто додамо током емисије.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Бележићемо све што нам јавите, а објавити само оно што је корисно за све који нас слушају. 

Водитељ: Дејан Грујић

број коментара 0 пошаљи коментар