Устанак

Јутро је лепше у друштву добро расположених радио пријатеља.

Време је за разбуђивање и упијање позитивних вибрација. Припремамо много занимљивих и корисних информација.
Пре свега, ослушните Цртицу и коментар на садашњост коју живимо.
Известићемо вас о прогнози времена и биопрогнози, уз наду да је нестабилно време са обилним падавинама и градом иза нас.
Спортске вести припремиће Вања Савић.
У вашем друштву прелистаћемо дневну штампу и издвојити занимљиве наслове.
У ауторској рубрици „Квака 202" Драгутин Роквић ће на духовит начин коментарисати неке од појава које су га инспирисале да их „сатире” сатиром.
Бавимо ћемо се и питањима која нам шаљете за рубрику „Слушаоци репортери". Слушатељка са Новог Београда жали се да њено дете похађа један од вртића у коме нема довољно играчака за све малишане. Ко о томе треба да брине и oвај проблем реши? Овим питањем се бавила Слађана Савић.
Гласник 202 биће Никола Божић из истраживачке станице „Петница”. Он ће нам говорити о програмима који ће трајати до октобра а у којима ће учешће узети млади из целог света.
Пред крај емисије чека вас „Добро јутро” Дарка Коцјана и седам графита за лепши почетак дана, а позабавићемо се темом сезонских послова за младе али и феноменом „удаваче”.
И то није све, увек има још...
Ако желите нешто важно да нам саопштите, позовите нас на број 011-3249-202, или 064-0-202-200 на који нам можете послати СМС. Наша мејл адреса је program202@gmail.com а можете нас контактирати и путем друштвених мрежа - Твитер (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбук (Радио Београд 202).


Водитељ: Владимир Тодоровић

број коментара 0 пошаљи коментар