Устанак

Најављујемо сунчани викенд уз летње хитове. Добро јутро.

Расположена екипа јутра потрудиће се да започнете дан уз важне и кратке информације, али и осмех!

Цртица 202 овог јутра говори о актуелним догађајима у Србији, а након што је послушате или прочитате у Фејсбук групи, позваћемо вас да је и ви прокоментаришете.

Минивал или - графити доносе духовите мисли слушалаца „Облака у бермудама”, а бира их Дарко Коцјан, за ваш осмех и лепше јутро. Незаобилазна Квака 202 нашег новинара и сатиричара Драгутина Роквића представља одличан отклон од сурове стварности. Смеха никад довољно, макар био и горак.

Не пропуштамо ни најважније спортске вести уз резултате домаћих и иностраних клубова и спортиста. Сазнаћемо их од мр Биљане Шујдовић.

Ту су и актуелне вести или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити наслове вредне пажње. Какво је време, а како на путевима, курсна листа, биопрогноза и актуелности из Србије такође су саставни део буђења уз ведру екипу Двестадвојке.

У рубрици „Слушаоци репортери" истражићемо проблем становника једне улице у Барајеву који већ дуго имају само техничку воду. Када ће тај проблем бити решен истражиће Слађана Савић.

Гласник 202, Петар Протић, истражиће да ли ће у року бити завршени радови на санацији на Гундулићевом венцу у Београду.

То наравно није све. Увек има још понешто занимљиво што „убацимо" током емисије.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво. Објавићемо.

Водитељ: Дејан Грујић

број коментара 0 пошаљи коментар