Обрати пажњу!

Родитељи нису и не могу бити свезнајући. Зато им је у многим недоумицама потребна помоћ или добронамеран савет.

Клуб родитеља основан је у београдској општини Раковица да би заинтересованима одговорио на честа питања и недоумице у вези са приступом у васпитању, разговарањем са децом и бољим разумевањем. Зашто је деци досадно у природи? Како проводе слободно време и како се играју? Да ли психолошка теорија о темпераментима може да буде један од кључева за бољи однос родитеља и деце? О томе за Двестадвојку говори стручни тим предшколске установе Раковица, психолог Олгица Гигић и педагог Милица Лазаревић.

На данашњи дан 1989. године емитована је прва епизода популарне анимиране серије „Симпсонови”. Ова петочлана породица у „сасвим обичном” америчком граду Спрингфилду забавља гледаоце и данас, а тајна успеха је у духовитом и интелигентном приступу озбиљним и актуелним темама. Њима посвећујемо рубрику „Временска капсула”. Током поподнева предлажемо и културне догађаје у градовима Србије, а „Шта каже мрежа” преноси новости из дигиталног света. Водимо вас и на концерт групе „Лету штуке” у Дому омладине Београда, пажљиво ослушкујте!  

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]