Обрати пажњу!

Прве емисије у Новој години посвећене су „гледању у ретровизор“.

О чему смо размишљали претходне године? На које теме смо обраћали више пажње у жељи да их разумемо боље? У божићном издању емисије подсећамо вас на оне оплемењујуће приче које вам неће пореметити празничну атмосферу. Будући да се током најрадоснијег хришћанског (и државног) празника окрећемо породици, неким општим али и личним обичајима и ритуалима, а уз то иде и жеља да нам мисли и дела буду инспирисана добротом, повезаношћу и благошћу, осврнућемо се на то како се у ово уклапају рокенрол, породични занати и цивилизације из прошлости.

Током поподнева предлажемо и културне догађаје у градовима Србије, рубрика „Шта каже мрежа” преноси новости из дигиталног света, а посебну пажњу посвећујемо и конкурсу за младе дизајнере, архитекте и инжењере у Краљеву. 

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]