Перспектива 202

Како делимо знање које имамо, док прихватамо оно што нам људи са другачијим искуством доносе и колика је моћ разговора у овом процесу?

Упознајемо вас са једним необичним начином учења, који је послужио као инспирација за програм Креативно менторство. Реч је о менторском односу, у коме оба учесника - и ментор и менти деле своја искуства и методе у раду кроз разговоре.

Недавно је свечано затворена још једна инспиративна година овог програма и зато упознајемо људе који су били део четврте генерације, менторку Александру Стаменковић, историчарку, потпредседницу Центра за развој културе дечјих права и Милана Марковића, кустоса Градске галерије савремене уметности Смедерево.

Разговарамо о њиховим утисцима, учењу кроз менторство и позивамо вас да се укључите у дискусију на 064 0202 200, program202@gmail.com или нам пишите на друштвеним мрежама. 

Са вама је Лана Николић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Перспектива 202 Перспектива 202

Аутор:
Београд 202

У емисији „Перспектива 202” упознајемо људе који на различите начине обогаћују тренутак нашег времена - кроз уметност и културу, активизам и лична искуства. [ детаљније ]