Обрати пажњу!

Самопоштовање, увиђавност, достојанство - од чега их правимо?

Рецепта за квалитетан карактер има много. Некад су нам, по потреби, укусни, некад нам загоре јер их заборавимо, а неке сматрамо класицима и базом одакле градимо друге „ђаконије” наше личности. Шта помаже у очувању достојанства - новац, понос или нешто треће? Шта је то достојанство, где може да се узме, ко га данас има а ко нема, причамо са личностима из јавног живота, а позивамо и вас да се прикључите својим размишљањима.

У наставку емисије још тема. Рубрика „Временска капсула” посвећена је на данашњи дан објављеном другом студијском албуму енглеске певачице Адел, „21”, једном од најпродаванијих албума свих времена. Током поподнева предлажемо и културне догађаје у градовима Србије, свирке и концерте, а чему служи такозвани „Десетогодишњи изазов” постављања старих и нових фотографија на друштвене мреже, говоримо у рубрици „Шта каже мрежа”. 

Водитељ: Бранислав Трајковић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]