Обрати пажњу!

Млади, политика и друштвене мреже.

Сва три појма, када се повежу, доводе до тренутка у ком се глобално налазимо. Питања цензуре, информисаности, активизма и формирања мишљења преселила су се у непрегледан број истинитих и лажних вести, брисање и ограничавање коментара, директнији, често и непријатнији тон комуникације - све у циљу... свесније омладине? На трибини у Дому омладине Београда о овим питањима говорили су студенти и постдипломци политичких наука, дебатери и чланови организација младих - Марта Васић, Катарина Матић, Марко Мирановић и Бобан Стојановић.

У наставку поподнева говоримо о једном пољупцу. Он је пре 33 године послат ушима широм света из музичке фабрике Принса и бенда „Revolution”. Рубрика „Временска капсула” посвећена је чувеној песми - „Kiss”. Током поподнева предлажемо и културне догађаје у градовима Србије, a o променама у Гугловим сервисима говоримо у рубрици „Шта каже мрежа”. 

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]