Обрати пажњу!

Жељко Митровић, Саша Поповић, Цеца Ражнатовић, Оливера Ковачевић, Мања Грчић, Радош Бајић, Миленко Шкарић, Лепа Брена, Предраг Ранковић Пецони, Драган Бјелогрлић - ово је врх листе 50 најмоћнијих људи у шоубизнису у Србији, према проценама листа „Блиц”.

Они који су на овој листи бирани су према финансијском и политичком утицају, препознатљивошћу у јавности, личној харизми, ауторитету и ауторитету институције коју представљају, као и према „лакоћи остваривања циљева”. Да ли су ови критеријуми уопште нешто што се тако лако препознаје иако немамо знања како су тачно људи дотле дошли, и зашто се тај, заправо, лични успех сматра нечим што треба рекламирати? О томе причамо у првом сату емисије.

Обраћамо пажњу и на Међународни сајам аутомобила, као и на Светски дан воде који се скуповима обележава и широм Србије, уз захтеве за питку, чисту и воду као јавно добро. У наставку емисије предлажемо културне догађаје, свирке и концерте које можете посетити ових дана, а о научним, технолошким достигнућима и вестима из дигиталног света, говоримо у рубрици „Шта каже мрежа”. 

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]