Летња башта

Преко дана класика, увече џез – тако протичу ови дани на Мећавнику.

Седми фестивал руске класичне музике у Дрвенграду, од ове године под именом „Kустендорф класик”, окупиће од 10. до 12. јула 50 младих музичара из реномираних музичких школа и са академија из Србије, Републике Српске, Русије, Белорусије, Немачке и Kине. Они ће у току три фестивалска дана наступати на трговима Дрвенграда и поново учинити ово место уметничком оазом која у сваком годишњем добу представља по један фестивал на коме се срећу млади уметници са реномираним колегама. Тамо је наша Јелена Кнежевић која ће у првом сату емисије пренети најзанимљивије делове фестивала и разговоре са музичарима из разних земаља.

У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица”, песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама.

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Летња башта Летња башта

Аутор:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]