Летња башта

Ако смо на неке теме у претходном периоду обраћали посебну пажњу, сада тражимо приче којима се у јавности поклања и превише простора.

Било да су у питању бомбастични наслови у таблоидима, препумпани резултати новијих светских истраживања или пак приче које нам се намећу као суштински важне - ми их преиспитујемо. Тако се појавио наслов из ког можемо да закључимо да је Кијану Ривс - Србин. Чак и да је истина (а није), шта ико од нас има од тога што је чувени глумац „наше горе лист”? Шта бисмо тражили од њега - да отвара филмске фестивале у Србији, прекрсти се уочи снимања акционе сцене, или говори свима како смо најбољи?

У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица”, песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама. 

 

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Летња башта Летња башта

Аутор:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]