Летња башта

Буди већи од тате, замени делове лица са мамом, сервирај сестрину главу на „тањиру” и уживај у неограниченој забави и логичким игрицама!

Овако Музеј илузија у Београду најављује свој летњи програм за децу, младе, породице, свакога ко жели да се забави, освежи и изазове своја чула. Шта, сем редовне поставке, можемо ових месеци доживети тамо? О томе ће наша Јелена Кнежевић причати са Дијаном Јокић, директно из Музеја илузија, а за вас ће бити и поклон улазница. Пажљиво слушајте!

У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица”, песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама.

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Летња башта Летња башта

Аутор:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]