Летња башта

Народни музеј у Београду посвећен је заштити, интерпретацији и промоцији слојевитог, мултикултурног наслеђа централног Балкана и Европе – од праисторије до данас, кроз археолошку, нумизматичку и уметничку грађу.

Предмети које у разумљив, близак и тачан контекст стављају његови кустоси, причају нам о прошлим временима, о обичним људима, о важним догађајима, о изузетним појавама које кроје идентитет народа на овим просторима. Већ годину дана Народни музеј је поново отворен за много заинтересованих домаћих и страних посетилаца, а његове тренутне поставке обићи ће наша Јелена Кнежевић, уз пратњу Лидије Хам, вишег кустоса Музеја. 

У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица", песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама.


Водитељ: Круна Пинтарић    
број коментара 0 Пошаљи коментар
Летња башта Летња башта

Аутор:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]