Летња башта

Јединствена уметничко-еколошка комуна у Србији, „Породица бистрих потока“, већ скоро пола века уточиште је онима који модеран свет желе да посматрају са „безбедне удаљености“.

Било да желите потпун или повремен бег из града, од обавеза којима сте оптерећени на послу који вас не испуњава, освежење кроз природу и уметничко изражавање, ово место подно планине Рудник, у Брезовици код Горњег Милановца, може бити добра опција. Од данас до недеље тамо се одржава ШУМЕС, фестивал авангардне уметности, који нам представља „отац” Породице бистрих потока, књижевник, концептуални уметник и перформер Божидар Мандић.
У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица”, песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама. 

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Летња башта Летња башта

Аутор:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]