Обрати пажњу!

Да ли бисте за паре „поклонили“ своје лице роботу?

Иако се тачно не зна која компанија је преко посредничких фирми објавила овај необичан конкурс, зна се која је цена - 130 хиљада долара. Да ли је ово довољно да без стрепње одобримо скенирање наших црта лица које би завршиле на ко зна којим роботима? Сем што говоримо детаљније о овом позиву за „двојнике”, промаштаћемо и на ову тему - са чијим ликом бисте волели да имате робота и чему би служио?

У наставку и другачије теме. Наш „Културни водич” биће од помоћи у обиласку изложби, представа и других манифестација широм Србије. Подсетићемо на песме и музичаре, којe су „рођенe”, и рођени на данашњи дан. Чућете „Приче о песмама”, пола сата музике из Србије и региона, а упозоравамо и на евентуалне саобраћајне гужве. 

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]