Википедија на српском – да ли је користите?

Задужбина Викимедија у Србији тврди да не би требало да је избегавамо, мислећи на (не)поузданост података.

Наводе да смо на другом месту у свету по доприносу проверљивости информација на овој платформи. Да ли сте некада уређивали текстове на Википедији? Да ли им верујете? О манама али и добрим странама Википедије на српском језику причамо на почетку емисије.

У наставку, бавимо се и другим стварима. Сервисне информације и наш репортер са подацима о саобраћају помоћи ће многима у организовању дана, а „Културни водич” је ту да предложи које манифестације широм Србије можете да посетите. Ту су и музичке теме којима подсећамо на приче иза песама, а прослављамо и рођендане Робија Вилијамса и Питера Гебријела. Ту је и пола сата резервисаних само за нумере из Србије и региона.

Водитељ: Круна Пинтарић
Репортер: Јована Зец

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]