Noćni program - Među svetovima svet

Tema emisije biće razvod, a naša će gošća biti Radmila Vulić-Bojović, sistemski psihoterapeut, supervizor i instruktor.

Podaci pokazuju da svaki treći brak "brakorazvodno" okonča, i to obično na vrlo ružne načine koji se odražavaju na sve aktere, a posebno na decu. Jer deca niti su imala, niti imaju udela u roditeljskim izborima i odlukama, a kao najranjivija karika mogu da trpe dugoročne posledice. Koji faktori doprinose razvodu kao načinu da se razreši disfunkcionalno zajedništvo? Kako se "ljubav zauvek" pretvori u bojno polje? Koje mogućnosti postoje osim razlaza; da li je i za koga rešenje "očuvanje braka zbog dece"? Ima li leka pre odluke o razilaženju? Gde je pomoć dostupna u Beogradu i van njega? Ovo su samo neka od pitanja koja smo pripremili za našu gošću.

U drugom satu su našim slušaociama na raspolaganju sledeći brojevi telefona: 011/322 50 99 i 011/322 52 99 za lično iskazivanje utisaka kao i onoga što ih muči, tišti i žulja, a što ne vide da je moguće promeniti. A još je Galileo lepo primetio da je "samo jedan kutak svemira koji možemo promeniti - a to smo mi".

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog.

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]