Uhvati dan

Nakon nekoliko godina izgradnje, južni krak Koridora 10 od Mađarske do Severne Makedonije, kompletno je završen i biće pušten danas u saobraćaj.

Večeras će u Tel Avivu biti održano finale 64. izdanja pesme Evrovizije, a naša predstavnica Nevena Božović će pesmom ,,Kruna" nastupiti pod rednim brojem 23.

„Noć muzeja" predstavlja jedinstven kulturni spektakl u više od 120 gradova širom sveta, među kojima su i mesta i gradovi u Srbiji. Radio Beograd 2 i Radio Beograd 202 od 16 časova predstaviće se kultnim programom "Poezija uživo" i izložbenim celinama koje su posvećene Indeksu 202, Indeksovom radio pozorištu i kultnoj emisiji Hit nedelje koja ove godine obeležava 40 godina.

U Jagodini su nagrađeni najbolji radovi učenika osnovnih i srednjih škola koji su učestvovali na konkursu „Krv život znači" u organizaciji Crvenog krsta Srbije.

Najavićemo tradicionalnu akciju ,,102 kao 1" koja će se održati sutra u 18 gradova i opština sliva Zapadne Morave, koja za cilj ima da podstakne sve ljude dobre volje da tokom jednog dana zajednički rade na unapređenju stanja životne sredine i smanjenja rizika od katastrofa.

Sa vama ovog jutra Biljana Šujdović. 

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]