Uhvati dan

Danas počinje "Svesrpski dečji sabor", festival dece i mladih iz dijaspore, koji će trajati do 27 maja. Orgfanizator festivala je Dečiji kulturni centar, u saradnji sa Gradskom upravom grada Beograda, Upravom za saradnju sa dijasporom Ministarstva spoljnih poslova i pod pokroviteljstvom predsednika Aleksandra Vučića.

O aktivnostima UNICEF-a, projektu za izgradnju inkluzivnih igrališta za decu sa posebnim potrebama i utakmici humanitarnog karaktera između košarkaša Dinamika i Partizana, u Hali Master u Zemunu, u okviru osmog kola Superlige Srbije, pričaće nam jedna od koordinatora UNICEF-a Marina Bogdanović. Gost našeg jutarnjeg programa biće i Biljana Jovanović - Ilić, urednica programa trodevne manifestacije pod nazivom „Pazi šta čitaš" koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Srbije. Ana Rajlić iz Beogradske tvrđave najavljuje prvi festival ilisutracija ILUSTROFEST, a Miroslav Predojević će govoriti o prvoj izložbi srpskih foto - amatera održanoj daleke 1901. godine.

Sa vama ovog jutra Biljana Šujdović.  

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]