Uhvati dan

Danas počinje predaja dokumenata za polaganje prijemnih ispita na faklultetima univerziteta u našoj zemlji. Kako odabrati pravi fakultet i zanimanje, koliko je važno uraditi test profesionalne orijentacije i kakva su iskustva psihologa, pitanja su koja ćemo postaviti našoj gošći, Ivani Božić, službeniku za metodologiju planiranja karijere i karijerno informisanje u Sektoru za podršku zapošljavanja Nacionalne službe za zapošljavanje.

Završni ispit iz matematike je odložen, danas će kombinovani ispit ipak biti održan, kako sprečiti zloupotrebu ispita i šta se postiže davanjem odgovora unapred, pitanja su na koja tražimo odgovor od vas u Pitanju jutra.

U Beogradu je postavljen spomenik Crnotravskom neimaru. O spomeniku i istoriji, ali i budućnosti crnotravskog neimarstva, u programu razgovaramo sa našim gostom, predsednikom Udruženja Crnotravaca u Beogradu, Boškom Stevanovićem.

Najavljujemo interesantan događaj u Gamzigradu, arheolog Maja Živić, direktorka Narodnog muzeja u Zaječaru pričaće nam o današnjoj manifestaciji "Prošlost za budućnost".


Sa vama je Aleksandra Mladenovićbroj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]