Talasanje - Šetnja

Dvadeset šesti septembar je Evropski dan jezika koji će biti obeležen i u Srbiji. Naš gost je Dr Bernd Šnajder rukovodilac odeljenja za nemački jezik i zamenik direktora Gete instituta. Očekuje nas zanimljiv program koji se završava besplatnim koncertom nemačke hard rok grupe "Orenfeindt".

Beogradski "Good game" koji se održava  idućeg vikenda u Domu omladine ugostiće 16 kompanija koje će se takmičiti u e-sportovima. Posebno važan deo ovog događaja je društvena odgovornost i humanitarni aspekt. O manifestaciji  govori Stevan Jovanović.

Vodimo vas u London gde će se sutra i prekosutra, u okviru drugog festivala SIF, predstaviti mlade fotografkinje iz regiona. Izložbu će pratiti i paneli i projekcije dokumentarnih filmova.Gošća je kreativna direktorka Ana Omaljev Rasel.

O veštini pregovaranja na osnovu bogatog iskustva govori Beba Bajalski autorka knjige "Moć pregovaranja".

Naša gošća je i Marija Veniger. Nekadašnja  glumica danas koja danas živi na relaciji Indija -  Evropa bavi se jogom ali ima i savete o roditeljstvu.

Urednik i voditelj Dubravka Marković.

broj komentara 0 pošalji komentar
Talasanje Talasanje

Autor:
razni autori

Životne teme, atraktivni gosti, dobro raspoloženje, analiza aktuelnih dešavanja, vesti iz zemlje i sveta, najbolji voditelji i muzika. [ detaljnije ]