Večeras zajedno

Gost emisije je naš saradnik iz Moskve, Dimitrije Mihajlović, profesor sportskog novinarstva na Univerzitetu prijateljstva naroda u Moskvi, koji će nam približiti obrazovni sistem u Rusiji.

Iz norveškog grada Kristijansanda, sedišta eparhije Sveti Dimitrije Solunski, stiže tonski zapis o tome kako su Srbi koji tamo žive obeležili krsnu slavu.

Od večeras ćemo vas sredom podsećati na početke naše emisije koja sledeće godine, u maju, puni 50 godina emitovanja. Prvi domaćin-gost rubrike „U susret jubileju" biće poznato ime -Branislav Bane Cvetković, prvi voditelj i jedan od prvih novinara emisije „Večeras zajedno".

Autor emisije: Igor Obračević

Muzički urednik: Radmila Dujaković

veceras.zajedno@rts.rs

 

Naslovna strana: Dimitrije Mihajlović  

broj komentara 0 pošalji komentar
Večeras zajedno Večeras zajedno

Autor:
Voditelji i urednici emisije: Dragana Živojnović, Dubravka Marković, Zorana Bokan i Igor Obračević. Urednica redakcije: Gordana Gligorić-Gagović

Emisija magazinskog tipa koja se emituje svakog radnog dana od 21-22 časa. Nastala je 08. maja 1970. godine s namerom da održava kontakt s našim ljudima koji, kako se navodi i u špici emisije, „žive i rade daleko od rodnog kraja“. Danas je emisija, osim dijaspore, okrenuta i Srbima u regionu. [ detaljnije ]