Uhvati dan

Danas je Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama. "16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama" je globalna, svetska kampanja koju obeležava 1.700 organizacija u preko 100 država sveta. Iskoristićemo priliku da vas podsetimo na još jednu osetljivu grupu, decu koja su na Internetu izložena nasilju. 

Povodom 95 godina Radio Beograda iz Svečane sale Skupštine grada Beograda, od 20 časova na Prvom programu Radio Beograda možete pratiti prenos drame "U našega Staše malo čuješ Vagnera, malo tamburaše".

Mogu li se Prokuplje i Toplica brže vratiti na vinogradarsku kartu Srbije i kakva je tu uloga stare, autohtone sorte grožđa prokupca, tema je drugog okupljanja vinogradara i vinara na manifestaciji ,,Dani prokupca,, koja se održava u Prokuplju.

Akcija sadnje stabala u Srbiji ‚‚Zasadi drvo‚‚ realizuje se i na području koje pokriva Šumsko gazdinstvo u Vranju.

Povodom Dana Narodnog pozorišta u Somboru, koje slavi 137 godina postojanja za naš program govori upravnica pozorišta Bojana Kovačević.


Sa vama Biljana Šujdović.

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]