Uhvati dan

Zašto su đačke ekskurzije, izleti i rekreativna nastava tako skupi? Pronalaženjem odgovora i objašnjenja ove svima koji imaju školarce tako, nažalost, dobro poznate činjenice bavile su se kolege iz nekoliko dopisništava naše kuće u Srbiji, a isto pitanje ćemo postaviti i vama u kontakt-delu našeg Jutarnjeg programa.

Biće više reči i o upravo objavljenom pozivu studentkinjama novih tehnologija da se prijave za učešće u projektu "Devojke u tehnologiji" koji, u okviru Programa za osnaživanje žena u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija realizuju Ministrastvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Američka privredna komora u Srbiji.

Čućete i kako je bilo na otvaranju izložbe "Devedesete: Rečnik migracija" u Muzeju Jugoslavije, a najavićemo i 5. reviju "Dani slovenačkog fima" u sedam gradova u našoj zemlji, potom, 4. manifestaciju "Ledena šuma" u Novom Sadu, kao i prvi "No smoking party" u Beogradu u Kulturnom centru "Grad".

Naš reporter javiće se sa Beogradskog sajma neposredno pre otvaranja 4. Regionalnog festivala gejminga i pop kulture GAMES.CON.

Sa vama - Elizabeta Arsenović

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]