Uhvati dan

Jedna od glavnih tema ovog jutra biće starenje i digitalna uključenost. Istoimenu publikaciju nedavno je objavio Crveni krst, odakle će nam u goste doći Nataša Todorović da nam pruži malo više informacija o ovoj, kao i o publikaciji "Vodič za korišćenje e-usluga".

Malo pre njenog gostovanja u redovnoj rubrici "Pitanje jutra" pitaćemo slušaoce šta misle kako se naši stariji sugrađani snalaze u digitalnom dobu.

Reporter jutra je koleginica Aleksandra Mladenović koja će razgovarati s koordinatorkom časopsia "Lice ulice" Nikoletom Kosovac o njihovom novogodišnjem broju, kao i o kalendaru kojim prikupljaju pomoć za svoje korisnike.

Ko je ovih dana prolazio Knez Mihailovom ulicom pored Kulturnog centra Beograda mogao je da vidi instalaciju "Perači prozora". O njoj, kao i o umetnici koja ju je osmislila, više će nam reći Ratko Rakin iz KCB-a.

Svi vernici koji proslavljaju Božić po Gregorijanskom kalendaru obeležavaju Badnji dan. Kakvi su običaju u Vojvodini, a kakvi u Grčkoj - reći će nam naši dopisnici s kojima ćemo razgovarati uživo u Jutarnjem programu!

Budite uz vaš Radio Beograd 1!

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]