Večiti Drugi

Nedeljni izbor i najava programa na talasima Radio Beograda 2

U emisiji Večiti Drugi danas ćete čuti odlomke iz emisija Sporovi u kulturi, Klub 2 i Hram, odnosno, sociologa kulture Zorana Avramovića, filozofa Dragana Lakićevića i novinarku Tatjanu Nježić, Njegovu ekselenciju Amra el Guvejlija, ambasadora Egipta u Srbiji, i sveštenika Dušana Mihajlovića.

Pred nama je uzbudljiva nedelja na Radio Beogradu 2. Odgovorna urednica Muzičke redakcije Bojana Žižić najaviće nam novi koncert iz ciklusa „Gudači u galeriji", a koleginica Jovana Milovančević će vašoj pažnji preporučiti pesničko veče Stevana Tontića u Kolarčevoj zadužbini, u okviru programskog ciklusa „Poezija uživo".

47. Fest će u velikoj meri obeležiti naredne dane na našim talasima. Uz utiske sa otvaranje, čućete i kako ćemo pratiti ovu manifestaciju i u kojim nas sve terminima možete slušati direktno iz Kombank dvorane.

Emisiju priprema i vodi Sara Arsenović.

Urednica emisije je Snežana Bićanin.

broj komentara 0 pošalji komentar
Večiti Drugi Večiti Drugi

Autor:
Sara Arsenović

U emisiji „Večiti drugi“ slušaoci će moći da čuju izbor najzanimljivijih sadržaja emitovanih na programu Radio Beograda 2 tokom prethodne i najavu onoga što će biti na programu iduće sedmice. [ detaljnije ]