Letnja bašta

Do jeseni, otvaramo vrata Letnje bašte! Teme koje najviše volite da čujete, ali sa vedrijim, opuštenijim i zabavnijim osvrtima.

Život u 21. veku prepun je novih stvari i otkrića koja oblikuju naš život, ali u svakodnevicu vraćamo i neke jednostavne, skromne navike. Imati svoj krov nad glavom, van krcatih solitera, nekada je previše skupo i komplikovano, ali - onlajn prodaja stiže u pomoć. Kome treba naručena kuća preko Amazona, sklopiva za dva dana? Da li je jeftino, malo, ali naše, dobro rešenje?

U nastavku emisije očekuje vas više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica”, pesama iz Srbije i regiona. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, svirke i koncerte, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama.

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Letnja bašta Letnja bašta

Autor:
Radio Beograd 202

Do jeseni, otvaramo vrata Letnje bašte! Teme koje najviše volite da čujete, ali sa vedrijim, opuštenijim i zabavnijim osvrtima. [ detaljnije ]