Letnja bašta

Ako smo na neke teme u prethodnom periodu obraćali posebnu pažnju, sada tražimo priče kojima se u javnosti poklanja i previše prostora.

Bilo da su u pitanju bombastični naslovi u tabloidima, prepumpani rezultati novijih svetskih istraživanja ili pak priče koje nam se nameću kao suštinski važne - mi ih preispitujemo. Tako se pojavio naslov iz kog možemo da zaključimo da građani Srbije više nisu dobrodošli u nekim evropskim zemljama, te da ih „izbacuju na ulicu”. Naravno da dalji tekst ne odgovara utisku koji naslov ostavlja, ali mi ulazimo na „klikbejt” sajtove i prevodimo vam senzaciju u informaciju, da vi ne biste morali.

U nastavku emisije očekuje vas više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica”, pesama iz Srbije i regiona. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, svirke i koncerte, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama.

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Letnja bašta Letnja bašta

Autor:
Radio Beograd 202

Do jeseni, otvaramo vrata Letnje bašte! Teme koje najviše volite da čujete, ali sa vedrijim, opuštenijim i zabavnijim osvrtima. [ detaljnije ]