Letnja bašta

Sreda nam je i dalje rezervisana za ekološke teme.

Bavimo se problemima u životnoj sredini, ali rešenja tražimo ne samo u zakonskoj regulativi, već i u zajednicama koje ne čekaju da na papiru sve bude savršeno. Počinjemo od najmlađih, od kojih, kako kaže poslovica američkih urođenika, pozajmljujemo zemlju i prirodu. Da li će intenzivnije obrazovanje o očuvanju okoline pomoći da na savesti i teretu dolazećih generacija ne budu zacevljene reke, (ne)zaštićena prirodna područja i gradske zelene oaze u kojima se betonira i gradi? Može li opomena jednog deteta biti efektnija od aktivizma?

U nastavku emisije očekuje vas više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica”, pesama iz Srbije i regiona. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, svirke i koncerte, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama. 

Voditelj: Ružica Vrhovac

broj komentara 0 pošalji komentar
Letnja bašta Letnja bašta

Autor:
Radio Beograd 202

Do jeseni, otvaramo vrata Letnje bašte! Teme koje najviše volite da čujete, ali sa vedrijim, opuštenijim i zabavnijim osvrtima. [ detaljnije ]