Letnja bašta

Preko dana klasika, uveče džez – tako protiču ovi dani na Mećavniku.

Sedmi festival ruske klasične muzike u Drvengradu, od ove godine pod imenom „Kustendorf klasik”, okupiće od 10. do 12. jula 50 mladih muzičara iz renomiranih muzičkih škola i sa akademija iz Srbije, Republike Srpske, Rusije, Belorusije, Nemačke i Kine. Oni će u toku tri festivalska dana nastupati na trgovima Drvengrada i ponovo učiniti ovo mesto umetničkom oazom koja u svakom godišnjem dobu predstavlja po jedan festival na kome se sreću mladi umetnici sa renomiranim kolegama. Tamo je naša Jelena Knežević koja će u prvom satu emisije preneti najzanimljivije delove festivala i razgovore sa muzičarima iz raznih zemalja.

U nastavku emisije očekuje vas više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica”, pesama iz Srbije i regiona. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, svirke i koncerte, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama.

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Letnja bašta Letnja bašta

Autor:
Radio Beograd 202

Do jeseni, otvaramo vrata Letnje bašte! Teme koje najviše volite da čujete, ali sa vedrijim, opuštenijim i zabavnijim osvrtima. [ detaljnije ]