Letnja bašta

Da li provođenje života na internetu menja naš mozak?

Nije teško pretpostaviti da proces mišljenja, akcije i reakcije, formiranja stavova o sebi i drugima, jeste drugačiji od kada smo počeli da koristimo internet. Međutim, da li su te promene trajne, da li su već van naše kontrole, i kako ih možemo pretvoriti u neku vrstu evolucijskog napretka? Čućete šta o tome kažu naučnici raznih struka, a zajedno ćemo se prisetiti i nekih, možda zaboravljenih veština koje su nam u „preddigitalnom vremenu” bile veoma dragocene.

U nastavku emisije očekuje vas više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica”, pesama iz Srbije i regiona. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, svirke i koncerte, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama. 

Voditelj: Kruna Pintarić 

broj komentara 0 pošalji komentar
Letnja bašta Letnja bašta

Autor:
Radio Beograd 202

Do jeseni, otvaramo vrata Letnje bašte! Teme koje najviše volite da čujete, ali sa vedrijim, opuštenijim i zabavnijim osvrtima. [ detaljnije ]