Letnja bašta

Ako smo na neke teme u prethodnom periodu obraćali posebnu pažnju, sada tražimo priče kojima se u javnosti poklanja i previše prostora.

Bilo da su u pitanju bombastični naslovi u tabloidima, prepumpani rezultati novijih svetskih istraživanja ili pak priče koje nam se nameću kao suštinski važne - mi ih preispitujemo. Tako se pojavio naslov iz kog možemo da zaključimo da je Kijanu Rivs - Srbin. Čak i da je istina (a nije), šta iko od nas ima od toga što je čuveni glumac „naše gore list”? Šta bismo tražili od njega - da otvara filmske festivale u Srbiji, prekrsti se uoči snimanja akcione scene, ili govori svima kako smo najbolji?

U nastavku emisije očekuje vas više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica”, pesama iz Srbije i regiona. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, svirke i koncerte, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama. 

 

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar