Letnja bašta

Budi veći od tate, zameni delove lica sa mamom, serviraj sestrinu glavu na „tanjiru” i uživaj u neograničenoj zabavi i logičkim igricama!

Ovako Muzej iluzija u Beogradu najavljuje svoj letnji program za decu, mlade, porodice, svakoga ko želi da se zabavi, osveži i izazove svoja čula. Šta, sem redovne postavke, možemo ovih meseci doživeti tamo? O tome će naša Jelena Knežević pričati sa Dijanom Jokić, direktno iz Muzeja iluzija, a za vas će biti i poklon ulaznica. Pažljivo slušajte!

U nastavku emisije očekuje vas više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica”, pesama iz Srbije i regiona. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, svirke i koncerte, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama.

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Letnja bašta Letnja bašta

Autor:
Radio Beograd 202

Do jeseni, otvaramo vrata Letnje bašte! Teme koje najviše volite da čujete, ali sa vedrijim, opuštenijim i zabavnijim osvrtima. [ detaljnije ]