Letnja bašta

Ako smo na neke teme u prethodnom periodu obraćali pažnju, sada tražimo priče kojima se u javnosti poklanja puno prostora – na pogrešan način.

Bilo da su u pitanju bombastični naslovi u tabloidima, prepumpani rezultati novijih svetskih istraživanja ili pak priče koje nam se nameću kao suštinski važne - mi ih preispitujemo. Iz sezone u sezonu godinama unazad pokreću se iste teme koje nemaju često ni utemeljenje u nekoj konkretnoj odluci, najavi ili saopštenju; zabrane pušenja, školske uniforme, abortus, istopolni brakovi, razne nove takse i druge odluke koje se donose na državnom nivou, jesu provereno te oko kojih ima podeljenih, i sukobljenih mišljenja. Ovo leto počelo je sa još jednom takvom temom, a to je - vraćanje obaveznog vojnog roka. Na tu informaciju, „naselo” je mnogo medija, a mi pričamo o tome kako ustanoviti razliku između prave priče, i „mamca” za komentarisanje.

U nastavku emisije očekuje vas više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica”, pesama iz Srbije i regiona. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, svirke i koncerte, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama.

 

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Letnja bašta Letnja bašta

Autor:
Radio Beograd 202

Do jeseni, otvaramo vrata Letnje bašte! Teme koje najviše volite da čujete, ali sa vedrijim, opuštenijim i zabavnijim osvrtima. [ detaljnije ]