Obrati pažnju!

Da li biste za pare „poklonili“ svoje lice robotu?

Iako se tačno ne zna koja kompanija je preko posredničkih firmi objavila ovaj neobičan konkurs, zna se koja je cena - 130 hiljada dolara. Da li je ovo dovoljno da bez strepnje odobrimo skeniranje naših crta lica koje bi završile na ko zna kojim robotima? Sem što govorimo detaljnije o ovom pozivu za „dvojnike”, promaštaćemo i na ovu temu - sa čijim likom biste voleli da imate robota i čemu bi služio?

U nastavku i drugačije teme. Naš „Kulturni vodič” biće od pomoći u obilasku izložbi, predstava i drugih manifestacija širom Srbije. Podsetićemo na pesme i muzičare, koje su „rođene”, i rođeni na današnji dan. Čućete „Priče o pesmama”, pola sata muzike iz Srbije i regiona, a upozoravamo i na eventualne saobraćajne gužve. 

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]