Manje rada, više uživanja

Neke kompanije u svetu smanjuju radnu sedmicu na četiri radna dana, jer tvrde da primećuju bolju produktivnost.

Kada je reč o državama, za sada o tome razmišlja samo premijerka Finske. Da li se i kako se ovo uopšte može zamisliti u Srbiji? Šta je sa pričom o ukidanju rada nedeljom? Da li sve ovo više utiče na ekonomiju, nego na srećnije radnike, ili obrnuto? O tome je za RTS govorila Ljiljana Pavlović iz Unije poslodavaca Srbije.
U nastavku, bavimo se i drugim stvarima. Servisne informacije i naš reporter sa podacima o saobraćaju pomoći će mnogima u organizovanju dana, a „Kulturni vodič” je tu da predloži koje manifestacije širom Srbije možete da posetite. Tu su i muzičke teme kojima podsećamo na priče iza pesama i rođendane muzičara i albuma, uz pola sata rezervisanih samo za muziku iz Srbije i regiona. 

Voditelj: Kruna Pintarić
Reporter: Milica Đilas

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]