Sanjate li o lepom spavanju?

Od drugih stvari o kojima razmišljamo tokom dana, ne bude nam prioritet to da mislimo na dobar i optimalan san.

Međutim, bez drugog nema prvog; ako ne spavamo dovoljno, kvalitetno, redovno - narušavamo fizičko i psihičko zdravlje mnogo više nego što mislimo. Na početku emisije govorimo o tome kako se „istrenirati” za ovu blagodetnu naviku, šta nam se dešava ako ne spavamo dovoljno, i kako i zašto takozvana „industrija spavanja” postaje sve profitabilnija.
U nastavku, bavimo se i drugim stvarima. Servisne informacije i naš reporter sa podacima o saobraćaju pomoći će mnogima u organizovanju dana, a „Kulturni vodič” je tu da predloži koje manifestacije širom Srbije možete da posetite. Tu su i muzičke teme kojima podsećamo na priče iza pesama i rođendane muzičara i albuma, uz pola sata rezervisanih samo za muziku iz Srbije i regiona. 

Voditelj: Kruna Pintarić
Reporter: Milica Đilas

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]