Признање РТС-у

За спровођење и подршку друштвено одговорним акцијама РТС добио плакету "Мој избор". Признање додељује удружење "Моја Србија" уз подршку Привредне коморе Београда.

Радио-телевизија Србија добила је признање на Фестивалу квалитета који се одвија у Београдском драмском позоришту. Признање - плакету "Мој избор" додељено РТС-у за спровођење и подршку друштвено одговорним акцијама у протеклом периоду.

Фестивал квалитета Србије и додела признања "Мој избор" део су кампање "Србија има квалитет", коју четири године спроводи Удружење "Моја Србија" уз подршку Привредне коморе Београда.

Представници Удружења "Моја Србија" уручили су највиша признања-златне медаље "Мој избор" Нафтној индустрији Србије за најодговорнију компанију, а исто признање додељено је и Фонду Ана и Владе Дивац за друштвену одговорност и хуманитарну акцију "Да сви помогнемо".

Остала признања додељена су компанији Холцим за улагање у локалну заједницу, Српској банци за фондацију "За Пет плус" намењену најбољим ђацима, Банци Интеза за заштиту културне баштине, Делта холдингу за помоћ особама са посебним потребама и Уникредит банци за помоћ хуманитарном раду. Плакету за подршку хуманитарним акцијама добила је и медијска кућа Б92.

Током фестивала, грађани ће моћи да се информишу о најбољим српским производима и брендовима, о најодговорнијим компанијама, као и о акцијама које Удружење "Моја Србија" спроводи како би допринели развоју домаће производње и улагању у унапређење квалитета домаћих производа и услуга.

Сутра и прекосутра ће бити организоване бесплатне позоришне представе у Београдском драмском позоришту. Уместо плаћања карата, гледаоци бити позвани, да по својој жељи, дају прилог у хуманитарне сврхе.

Удружење "Моја Србија", уз подршку Привредне коморе Београда, већ неколико година додељује награде и признања за подстицање производње.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 13. нов 2012, 08:59) - Goran [нерегистровани]

pomoc za porodicu

Hteo bih da apelujem na javni servis,da napravi pricu,ili neki mali TV prilog u okviru dnevnika o porodici Ljubisavljevic iz sela Stropsko pored Vranja. Prica je veoma zanimljiva, ljudi imaju 10-toro dece.. 9 devojcica a 10- to dete je musko. Zive u nehumanim uslovima,a tako malo im treba! Makar kupatilo da im se sagradi i jos jedna soba, oni bi bili prezadovoljni. Napravite makar prilog na RTS-u o ovoj porodici,zasluzuju barem toliko!
Pozdrav iz Vranja!