Јасни Ђокић уручена " Балканска Музичка Награда"

Јасни Ђокић уручена престижна награда за изванредан допринос музичкој уметности Балкана

03.02.2017.године, у Великој дворани Дома Синдиката у Београду, познатој интерпретаторки забавне и изворне музике Јасни Ђокић, уручена је престижна статуа "Балканска Музичка Награда"- " Balkan Music Awards" одлуком музичких кућа на Балкану.

 Жири овог реномираног догађаја који се одржава дуги низ година сачињавали су представници телевизијских и радијских редакција, познати продуценти и менаџери, представници дискографских кућа на Балкану, уредници штампаних медија и интернет портала.Представници продукцијске куће ПГП РТС, Радмило Цвијовић, Марко Милутиновић и Микица Антонић који знају шта је квалитет и увек препознају раритет, уживали су слушајући песму " Горо ле горо" у Јасниној интерпретацији.

" Свако признање и свака награда коју сам добила, даје ми додатни ветар у леђа да наставим да стварам оно што волим. Веома сам срећна због Балканске награде. Одржавајући концерте и гостујући на многим телевизијама широм Балкана, заволела сам Балкан и стекла публику. Такође сам почаствована што сам званично " Ексклузивац ПГП-а", и што су представници моје матичне куће дошли на наступ да ми пруже подршку" - изјавила је видно расположена Јасна Ђокић.

Ова награда додељена је и : Маји Оџаклијевској, Групама Неверне бебе и Тешка индустрија, Кикију Лесандрићу, сестрама Гобовић и другим успешним јавним личностима.

Поред ове награде Јасна Ђокић је недавно добила Титулу ДАМА 2016.године. 

 

број коментара 0 пошаљи коментар