Наступ Ђорђа Чавића у студију М

Традиционални пролећни наступ у студију М. у Новом Саду, 16.маја 2017.године, с почетком од 20 часова

  

    Кантаутор Ђорђе Чавић одржаће традиционални пролећни наступ у студију М. у Новом Саду, у уторак 16. маја, с почетком од 20 часова. Чавић ће представити композиције с недавно издатог албума " Тамбурашки штим " у издању ПГП РТС, а премијерно ћемо чути и нову песму коју ће извести гошћа на концерту Данка Стојиљковић, у пратњи Великог тамбурашког оркестра РТВ, са којим је и снимио овај албум.

    Наступ је у оквиру јавне радијске емисије " Песмо, срце ми огреј " која постоји већ 2 деценије и кроз коју су прошли многи значајни уметници из целог региона. Емисију води и уређује господин Јован М. Јовановић и дирекно ће се преносити на таласима радио Новог Сада 1, а улаз је слободан.

" После много наступа са ВТО, наше заједничко музицирање је једноставно сазрело и решили смо да то и забележимо. Тако је настао албум " Тамбурашки штим " са обрадом великих поп хитова, али и мојим ауторским песмама са којима сам наступао по фестивалима тамбурашке музике. Управо тај репертоар ћемо и извести на овом наступу " - рекао је Ђорђе Чавић победник  "Златне тамбурице" 2015. године са песмом " Бећарски понедељак" и аутор чувене химне   "Тамбурица фест ", те предивне композиције " Лепа Новосађанка".

 

Фото : Александар Милутиновић

број коментара 0 пошаљи коментар