Здравко Чолић добитник награде "Кемал Монтено"

Здравко Чолић овогодишњи добитник АМУС-ове награде " Кемал Монтено "

 

    Здравко Чолић овогодишњи добитник АМУС-ове награде " Кемал Монтено" која се додељује за најбоља уметничка достигнућа и ауторско стваралаштво у подручју забавне односно популарне музике.

    Због пословних обавеза, актуелне скандинавске турнеје и снимања спота у Португалији, Чолић није био у прилици да присуствује синоћној церемонији доделе награда у сарајевском Дому младих а публици и пријатељима захвалио се видео поруком у којој је поред осталог рекао: 

" Драги пријатељи, хвала на награди. Лијепо је што се чува сјећање на нашег Кему, који је био мој велики пријатељ и сарадник. Све Вас срдачно поздрављам "

    Концертом у Geteborgu 24.марта Здравко Чолић је отпочео своју скандинавску турнеју у оквиру промоције албума " Оно мало среће ". До концерта у Malmeu заказаног за 7.април, певач користи прилику да у Лисабону сними спот за песму са актуелног албума " Тебе чувам за крај ", аутора Мирослава Руса за коју је аранжман урадио Никша Братош. Емотивна балада је већ освојила многобројну публику широм региона која са нестрпљењем ишчекује и екранизацију песме.

    Здравко Чолић наставља скандинавску турнеју концертима у Malmeu (7. април), Stoкholmu (14.април), Horsensu (21. април).

број коментара 0 Пошаљи коментар