РТС 1: Четврта сезона "Викинга" недељом око 23.00

Четврта сезона популарне серије „Викинзи“ која се састоји од чак 20 епизода, емитоваће се на Првом програму РТС-а, недељом око 23 часа. (Vikings, 2013)

Трећа сезона се завршава Рагнаровим походом на Париз и повратком у Категат. Међутим, краљ је веома болестан, а сви су уплашени како ће се ствари даље развијати.

Да ли ће га наследити Бјорн, Аслауг или неко други? По свему судећи Рагнар неће морати да се избори само са својом болести, већ и са многим заверама које се кују против њега...

Глумачкој екипи коју предводе Травис Фимел и Кетрин Виник, придружиће се Питер Франзен, који ће тумачити улогу краља Харолда, Јаспер Пеконен, у улози Халфдана, Харолдовог брата и Дајен Дон, која ће глумити Јиду, чији је лик потпуно другачији од оног што смо до сада могли да видимо у серији, а то управо фасцинира Рагнара.

Викинзи је канадско-ирска историјска телевизијска драма, чији је творац Мајкл Хирст за телевизијски канал "Хистори".

Серија је инспирисана причама о викингу Рагнару Лодброку, једном од најпознатијих нордијских митолошких хероја познатом по пустошењу Енглеске и Француске. Она представља Рагнара као некадашњег фармера, као првог који се прославио успешним пљачкањем Енглеске уз подршку сабораца, свог брата Ролоа, сина Бјорна и супруга, ратнице Лагерте и принцезе Аслаг.

Главне улоге тумаче: Травис Фимел, Клајв Станден, Џеселин Гилсај, Џеферсон Хол, Мод Херст, Торбјон Хар, Ајвен Кеј...

Режија: Мајкл Хирст

Недељом, РТС 1, око 23 часа, реприза - понедељком на РТС 1, око 01.00 сат после поноћи.

 

број коментара 3 Пошаљи коментар
(недеља, 18. феб 2018, 20:54) - anonymous [нерегистровани]

Emitovanje

Molim vas nastavite sa emitovanjem,serija je predobra!

(среда, 29. нов 2017, 16:54) - gledalac iz bogate srpske zemlje Srem [нерегистровани]

Bolje bi bilo u 9 recimo

Da pustate seriju a ne tako kasno. Zašto uvek najbolje strane serije i filmovi moraju kasno uvece da budu pušteni,kad ste ionako kupili prava. I tako je na svim ostalim glavnim kanalima u Srbiji. S poštovanjem iz Srema.

(недеља, 17. сеп 2017, 12:29) - anonymous [нерегистровани]

Kasno

Ko je u stanju tako kasno ovu izvrsnu seriju da prati?To je jedna od najboljih serija i trebalo bi da se emituje pre nego što normalan svet ode u krevet.